Aliff Aziz k0ngsi lirik lagu Malique -“Maafkan mereka, mereka tidak tahu”

Selepas lama mendiamkan diri dari media sosial, pelakon, Aliff Aziz kongsi lirik lagu Malique featuring Jamal Abdillah bertajuk Aku Maafkan Kamu.

Lagu deep ni

Perkongsian tersebut merupakan sebahagian daripada lirik lagu Aku Maafkan Kamu di bahagian rap yang dinyanyikan oleh Malique.

Aliff Aziz kongsi lirik lagu Malique ft Jamal Abdillah

Lirik lagu tersebut sepertinya memberi bayangan tentang seseorang yang dihukum tanpa sebarang penjelasan dan memilih untuk membiarkan sahaja perkara berkenaan berlaku.

Aliff Aziz kongsi lirik lagu Malique

Aliff Aziz kongsi lirik lagu Malique bertajuk Aku Maafkan Kamu

Aliff turut menyertakan bahagian lirik seakan memberi kemaafan kepada pihak-pihak tertentu yang berkemungkinan tidak tahu sesuatu hal.

Lirik tersebut juga merujuk kepada masyarakat sekeliling yang  hanya sama dari segi rupa namun sebenarnya berbeza dari segi pemikiran dan perilaku.

Aliff Aziz kongsi lirik lagu Malique

Perkongsian yang dibuat Aliff sememangnya menjadi perhatian ramai selepas hampir seminggu membuka mulut berkenaan isu tangkap khalwat dengan pelakon wanita, Ruhainies di sebuah kondominium mewah di ibu kota.

Dalam penjelasan yang dibuat selebriti asal Singapura itu, dia telah menceritakan kronologi bagaimana boleh berada di kediaman Ruhainies pada malam sebelum diserbu Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) tempoh hari.

Walaupun sedar bukan semua pihak dapat menerima penjelasan yang dibuat, namun Aliff menegaskan bahawa tidak berlaku sebarang kejadian antara mereka selain daripada menunggu kehadiran kakak kepada pelakon wanita itu sampai untuk mereka makan bersama-sama.

Sumber: Instagram iamaliffaziz

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber :https://ohmymedia.cc/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*