Nik ‘Sayang Warga Emas’ Men!nggal Dunia, Pernah Tular Kahwini Lelaki Usia 70 – “Jen4zah Bersih Sahaja, Allah Mudahkan”

Seorang wanita yang pernah tular dengan kisah perkahwinan dengan lelaki berusia 70 tahun, Nik Halimatul Saadiah dilaporkan meninggal dunia.

Berita duka itu disahkan dan dimaklumkan kakak kepada Nik, Fatimatul Syuhada menerusi satu hantaran di Instagram Story.

Nik sayang warga emas

Nik sebelum ini terkenal dengan ayat ‘sayang warga emas’ itu juga merupakan orang kelainan upaya (OKU) pernah berkongsi momen pernikahan kali keduanya bersama seorang lelaki berusia 70 tahun.

Kakak Nik, Fatimatul juga memohon orang ramai yang mempunyai hutang atau urusan yang belum selesai untuk berjumpa dengannya selain berkongsi rasa syukur kerana urusan pengurusan jenazah dipermudahkan Allah.

@salmaputryhasan12311 patut lama nik tak call salma…#moga nik dikalangan orang beriman ammin🤲🤲 #nik #niksayangwargaemas #nikmeninggal ♬ bunyi asal – salmaputrihasan

Alhamdullilah, selesai mandikan arwah. Pertama kali mandikan jenazah, Allah permudahkan urusan. Bersih saja. Alhamdullilah.

Terima kasih semua doakan arwah Nik. Semoga dia berada dalam golongan orang beriman. Dari kecil sampai sebelum meninggal asyik dianiaya. Semoga yang sakitkan dia dapat balasan. Maafkan kaka.

Arwah sebelum ini yang  berusia 21 tahun itu memaklumkan pernah bernikah kali pertama di usia 18 tahun namun tidak bertahan lama kerana suami pertamanya itu meninggal dunia kerana sakit dada.

Nik pernah berkahwin seawal usia 18 tahun. –Gambar dari Instagram @fatimatulsyuhada

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Sumber: Tiktok / Instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber :https://beautifulnara.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*