Nama Ruhainies Gugvr, Bella Astillah Dapat 3 Kontrak Drama, A. Aida Tiada Kompromi Artis Bermas4lah

PENERBIT drama Datuk A. Aida menyifatkan langkahnya menyenaraihitamkan pelakon Ruhainies memberi peluang besar buat aktres Bella Astillah.

A. Aida atau Zaidah Awang, 54, turut meluahkan rasa kesal apabila Ruhainies sanggup menjalinkan hubungan dengan aktor Aliff Aziz iaitu suami kepada Bella, sahabat baik sendiri.

Bella menerima 3 kontrak drama daripada Datuk A.Aida.

“Saya tak sangka dia tergamak buat begitu. Apa yang saya tahu Ruhainies dan Bella kawan baik, tapi dalam diam-diam rupanya ada hubungan dengan Aliff.

NP-126

Datuk A.Aida tiaa kompromi dengan artis bermasalah.

“Sebab itu saya ‘black list’ nama Ruhainies. Saya buang nama dia dalam senarai pelakon drama terbaru saya yang bakal memulakan penggambaran April nanti,” katanya.

A. Aida ditemui ketika Bella hadir ke pejabatnya untuk menerima tiga skrip drama baharu selain menandatangani kontrak lakonan bawah syarikatny.

Bagi A. Aida peluang untuk Bella ini bukan sekadar tanda sokongan terhadapnya malah ia juga dapat membantu wanita itu meneruskan kerjaya seni.

Selain itu tambah A. Aida mana-mana pelakon yang bermasalah dia juga boleh menjejaskan nama baik industri dan individu itu tidak harus diberi peluang.

“Selepas saya buang nama Ruhainies kami ada berbincang bersama pasukan produksi dan kami terus terfikir tentang Bella. Saya sendiri yang hubungi Bella dan beri tawaran berlakon.

“Bukan satu, tapi tiga skrip saya berikan sekaligus. Saya juga membuka peluang buat Bella untuk terlibat dalam program saluran Salam HD milik saya.

“Bukan Ruhainies sahaja, mana-mana artis bermasalah saya tidak akan ambil berlakon. Kalau Ruhainies, dia minta maaf pun saya tak terima dia berlakon lagi.

NP-128

Bella memfailkan tuntutan cerai terhadap Aliff selepas isu kontroversi bersama Ruhainies.

Bella menerima tiga tawaran untuk drama berjudul Elham Untuk Niam, Matahariku dan Move On Romeo.

Semua drama tersebut bakal memulakan penggambaran sepanjang tahun ini.

Dalam pada itu Bella melihat ia adalah langkah untuk dia terus kukuhkan kerjaya di samping melupakan seketika masalah yang berlaku.

“Saya kena kuat untuk diri sendiri dan anak. Mungkin dengan kembali bekerja ini dapat membantu saya melupakan sedikit masalah berlaku,” luahnya.

VIDEO;

@dato.a.aidaMUNGKIN ALLAH NAK BAGI YANG LEBIH BAIK BELLA-KAMI SEMUA SUPPORT & MENYAYANGIMU.

♬ original sound – a.aida

Sumber: Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber :Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*