Jue Aziz Teruja Dapat Memenuhi Hasrat Ibunya Khatam Al Quran Pada Hari Kelapan Ramadhan

Jue Aziz yang juga seorang pelakon bersyukur kerana berjaya menghabiskan bacaan Al-Quran pada hari kelapan Ramadhan.

Beliau berkata dia menghabiskan semua juzuk Al-Quran dalam masa yang singkat kerana sempena ulang tahun kelahiran ibunya yang ke-69.

Dapat khatam Al-Quran pada bulan ramadhan adalah salah satu hasrat ibunya Nor Azmah Mohd Nor terhadapnya, tetapi masih ada hasrat lain yang belum dapat ditunaikan oleh beliau iaitu jodoh.

 

Bermula dari hari pertama ramadhan sehinggalah selasa beliau berjaya khatam Al-Quran dan juga merupakan kejutan ulang tahun buat ibunya.

“Satu je lagi permintaan mak orang tak dapat tunaikan..jodoh. Tahu mak risau, tapi susah, sakit semua orang seorang pun tak apa asalkan ada mak.

“Kita bercinta berdua jelah mak. Mana tahu esok lusa jodoh orang dijemput Ilahi sempatlah orang bermanja selagi mak ada. Aandai ini Ramadan terakhir,” katanya.

Jue Aziz perkara tersebut di instagram miliknya, Jue berkata dia kuatkan dirinya untuk menghabiskan khatam Al-Quran.

“Terima kasih mak bagi semangat percaya orang boleh khatam. I love you so much. Berkat doa mak! Ramai yang rindu tak dapat jumpa mak bapak di luar sana, buatlah sesuatu untuk mereka,” katanya.

Jue sebelum ini pernah berkahwin dengan pemuzik Indonesia, Bayu Daniel pada 2014 namun pada 2019, Jue memaklumkan sudah bercerai.

Buat pengetahuan semua, Jue sebelum ini sudah mendirikan rumah tangga bersama Bayu Daniel iaitu penyanyi Indonesia pada 2014 dan dikhabarkan sudah bercer41 pada tahun 2019.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Diari Dunia

 

Be the first to comment on "Jue Aziz Teruja Dapat Memenuhi Hasrat Ibunya Khatam Al Quran Pada Hari Kelapan Ramadhan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*