“Cuma Apabila Sudah Berimej Begini, Macam-Macam Pula Orang Kvtuk.” – Zulin Aziz

Walaupun pernah mengharungi kisah duka akan perkahwinannya sebelum ni musn4h, Zulin tidak berputus asa dan tidak menutup pintu hatinya untuk mana-mana lelaki.

Buat masa sekarang ini, Zulin sedang bahagia bersama seorang lelaki yang mana lelaki tersebut merupakan rakan perniagaannya sendiri malah mengakui lelaki yang bertuah tersebut bernama Farhan Norzaini.

Zulin juga turut berkata lelaki tersebut merupakan lelaki istimewa yang ada di dalam hatinya buat ketika ini.

“Seperti yang saya katakan sebelum ini, dia merupakan rakan niaga bagi produk makanan kami dan foto tersebut diambil untuk tujuan mempromosi bisnes tersebut.

“Bukanlah untuk praperkahwinan seperti yang diperkatakan netizen. Tetapi tidak dinafikan dia lelaki istimewa dalam hidup saya ketika ini,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz)

Zulin beklajar dari pengalamannya yang lalu supaya tidak mudah berkongsi kehidupan peribadinya bersama orang lain ataupun kepada umum.

Zulin juga turut mengakui ramai yang mendoakan agar dia berjodohan dengan insan  istimewa yang berada di dalam hatinya sekarang ini .

Zulin turut berkata agar doakan baik baik saja untuk dia kerana dia tidak mahu lagi mengulangi fasa putus cinta terutamanya pada usia dia yang sekarang ini,

Sekarang ini beliau sudah tampil dengan penampilan baru yang langsing, Beliau bersyukur dengan apa yang dimilikna sekarang ini.

Daripada penampilan yang sekarang ini, masih ada komen komen neg4tif yang ditujukan kepadanya dari penampilannya itu.

“Bukan mudah untuk dapatkan bentuk badan sebegini. Tidaklah terlalu langsing tetapi apa yang paling penting saya sihat dan dijauhkan daripada sebarang penyakit.

“Cuma apabila sudah berimej begini, macam-macam pula orang kutuk. Kurus salah, gemuk pun salah. Ada pula yang kata bila sudah kurus, saya tidak kelakar seperti dulu lagi,” luahnya.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Diari Dunia

 

Be the first to comment on "“Cuma Apabila Sudah Berimej Begini, Macam-Macam Pula Orang Kvtuk.” – Zulin Aziz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*