“Perkara Biasa, Saya Pun Pernah Terkucil” – Datuk Jamal Abdillah Memberi Kata Kata Semangat Kepada Nabila.

Datuk Jamal Abdillah ataupun turut dikenali dengan Raja Pop berkata terkucil ketika membuat persembahan itu adalah perkara biasa,

Datuk jamal turut berakta anatara isu kenapa persembahan Nabila pada malam AJL 35 ‘tergelincir’ mungkin disebabkan masalah kesihatan yang dialaminya.

“Itu semua perkara biasa dan saya sendiri pun pernah terkucil gara-gara kerap membuat persembahan menyebabkan kondisi kesihatan terg4nggu. Jadi untuk Nabila dia perlu terus berusaha dan jangan p4tah semangat,” katanya.

Datuk Jamal berkata dia sendiri masih merasa debaran bila menyanyi di Pentas AJL walaupun sudah bertahun-tahun menyanyi, dan Datuk Jamal tidak menafikan bahawa pentas AJL ini memberi debaran yang teramat kuat kepada penyanyi.

Beliau turut berkata yang dia suka AJL tetapi dia tidak suka akan deb4ran. Walaupun Datuk Jamal sudah kerap menyanyi tapi bila di pentas AJL dia tetap rasa deb4ran itu.

“Kita tidak mahu orang kata penyanyi lama tew4s dalam memberi persembahan terbaik.

Kita manusia biasa, kadang kadang sudah beri tahap bagus tetapi masalah kesihatan pula tidak mengizinkan katanya.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Diari Dunia

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "“Perkara Biasa, Saya Pun Pernah Terkucil” – Datuk Jamal Abdillah Memberi Kata Kata Semangat Kepada Nabila."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*