‘Tiada Yang Mampu Beli’- Aliff Syukri Ingin Sewakan RM 28 Ribu Sebulan Disebabkan Tiada Pembeli

Usahawan kosmetik yang amat terkenal, Dato Sri Aliff Syukri memaklumkan ingin menjual kediaman mewahnya yang bertempat di Pavilion Residence, Kuala Lumpur menerusi Instagram miliknya.

Harga Yang Sudah Murah Dari Harga Asal!

Alif berkata, dia berasa sedih kerana terpaksa menjual rumah apartmentnya tersebut. Alif juga berkata sehingga sekarang ini tiada lagi yang sanggup ataupun mampu membeli rumah nya tersebut kerana yang ingin dijualnya RM 6 juta yang mana lebih murah berbanding harga asal.

“Sedih sangat saya sebabnya saya nak jual rumah apartmen saya di Pavilion Bukit Bintang ini. Akan tetapi sebab musim PKP tak ada orang yang mampu membeli rumah ini. Padahal saya dah jual murah daripada market value hanya rm 6 juta fully furnished” tulis Aliff

 

Disebabkan tiada yang sanggup ataupun membeli kediamannya tersebut, Aliff juga ingin menyewakan kediaman tersebut yang mana kedudukannya berada di atas pusat membeli belah tersebut dengan harga RM 28 Ribu sebulan.

“Disebabkan pembeli tak ada.Saya rasa saya nak sewa sahaja rumah ini pada harga murah kepada anda yang nak sewa bulanan saya bagi diskaun harga sebenar sebulan hanya RM 28k.Sebab musim covid saya bagi 45% -50 per sen diskaun” kongsinya lagi

Difahamkan, kediaman yang dilengkapi dengan pelbagai perabot mewah ini mempunyai empat bilik tidur dan 3 bilik air. Menerusi tinjauan Murai.my,harga sewa di kawasan elit itu mampu mencecah sehingga RM35 ribu sebulan mengikut jenis kediaman.

Difahamkan juga, kediaman aliff tersebut telah cukup dilengkapi dengan segala perabot mewah dan juga mempunya empat bilik tiduk dan 3 bilik air.

Murai telah membuat tinjauan dan mendapati harga sewa di kawasan elit tersebut adalah sebanyak RM 38 Ribu sebulan mengikut jenis kediaman dan ternyata kediaman Aliff yang ingin disewakan lagi murah berbanding harga asal.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Diari Dunia

 

Be the first to comment on "‘Tiada Yang Mampu Beli’- Aliff Syukri Ingin Sewakan RM 28 Ribu Sebulan Disebabkan Tiada Pembeli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*