“This Is Your Time Adik Adik!”- Mira Filzah Bagi Kata-Kata Semangat Buat Calon SPM

Pelakon cantik Mira Filzah mengambil peluang untuk mengucapkan dan memberi kata kata semangat kepada calon yang menduduki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang memulakan kertas pertama pada hari ini.

Mira yang juga merupakan bekas pelajar cemerlang SPM yang berjaya memperoleh 8A SPM turut mendoakan agar semua urusan calon untuk menduduki peperiksaan dipermudahkan.
Mira Mengambil kesempatan untuk mengatakan kepada calon semua ‘all the best to SPM students yang sertai  @pttionline (atau pun tidak) yang bakal menduduk SPM!
Katanya melalui instagram miliknya “This is it. Finally! This is your time adik adik! Semoga segala usaha adik adik diberkati, dirahmati dan dipermudahkan untuk menjawab soalan exam!”
Mira juga memuat naik gambarnya bersama peminat dengan memakai pakaian sekolah ketika ulang tahun kelahirannya yang ke-25.
“Ya Allah rindunya dulu boleh buat gathering ramai-ramai, masa ni semua @miraclegacy_ turun! I miss you guyssss I miss everyone. Ada daripada utara, selatan, Singapura pun ada. Goshhhh those dayssss. Allahuakbar.
Bagi yang tidak mengatahui, hari ini merupakan hari pertama peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2020 yang sudah beberapa kali ditunda disebakan p4ndem1k c0v1d-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Diari Dunia

Be the first to comment on "“This Is Your Time Adik Adik!”- Mira Filzah Bagi Kata-Kata Semangat Buat Calon SPM"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*