Penampilan Bersahaja Ardell Aryana Selepas Majlis Perkahwinan Dipuji Ramona Zam Zam

Setelah selesai majlis perkahwinannya hampir seminggu lalu, Ardell Aryana kembali tampil dengan pakaian biasa dan ringkasnya.

Meski hanya berseluar corak petak-petak dan bertopi, penampilan Ardell tetap dipuji ramai.

“Back to reality & back to my style ☝🏻😬 .

Bukan wanita yang cantik di make up seperti kemarin , bukan lagi wanita bertumit tinggi seperti kemarin & bukan wanita yang semewah itu baju pakaian nya seperti kemarin ( Terima kasih semua yang telah berusaha untuk mencantik kan saya dari seorang yang biasa menjadi luar biasa ) πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ .”

“Hakikat nya saya hanya la Biasa-biasa πŸ‘©πŸ»β€πŸ”§, tukang jahit di @alwadeltailor untuk menyiap kan tempahan pakaian untuk butik-butik dan jahit pukal untuk pemborong & peniaga baru online πŸ˜…bersama team jahit saya πŸ‘—πŸ₯ΌπŸ‘šπŸ‘•πŸ‘˜πŸ‘”πŸ§₯βœ‚οΈ .”, tulisnya yang megusahakan perniagaan menjahit.

 

 

View this post on Instagram

 

Back to reality & back to my style ☝🏻😬 . Bukan wanita yang cantik di make up seperti kemarin , bukan lagi wanita bertumit tinggi seperti kemarin & bukan wanita yang semewah itu baju pakaian nya seperti kemarin ( Terima kasih semua yang telah berusaha untuk mencantik kan saya dari seorang yang biasa menjadi luar biasa ) πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ . Hakikat nya saya hanya la Biasa-biasa πŸ‘©πŸ»β€πŸ”§, tukang jahit di @alwadeltailor untuk menyiap kan tempahan pakaian untuk butik-butik dan jahit pukal untuk pemborong & peniaga baru online πŸ˜…bersama team jahit saya πŸ‘—πŸ₯ΌπŸ‘šπŸ‘•πŸ‘˜πŸ‘”πŸ§₯βœ‚οΈ .

A post shared by Ω†ΩˆΨ± Ψ§Ω„Ω‡Ψ―Ψ§ΩŠΨ© (@ardellaryana) on

Lantas dengan itu, pelakon Ramona Zam Zam memberi komen pada kemaskini Ardell mengenai hal itu.Β 

Selain itu, para peminat juga turut memuji penampilan Ardell yang bersahaja.Β 

Sumber: Instagram Ardell Aryana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*