Erra Fazira Beri ‘Kejutan’ Buat Peminat Setelah Hampir 10 Tahun Sepi

Setelah hampir 10 tahun menyepi dalam bidang nyanyian, Erra Fazira kembali tampil dengan single terbaru Menangkah Cinta.

Lagu tersebut telah dihasilkan oleh komposer dan penyanyi ketuhanan terkenal, Hafiz Hamidun. Namun apa yang menarik perhatian ramai ialah kemunculan bekas kekasih Erra sendiri, Shahir AF dalam muzik video tersebut.

Gandingan mereka bersama dalam muzik video tersebut telah membuat peminat teruja walaupun Erra menyatakan bahawa hubungan mereka telah pun berakhir sejak Januari lalu.

Peminat-pminat nyata teruja dengan kemunculan terbaru Erra selain turut memuji suara lunak primadona tersebut.

 

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah.. . Terima kasih semua diatas sokongan kalian.. Saya hanya melaksanakan., selebihnya rezeki milik Dia.. . Terimalah bingkisan yang tidak seberapa ini dari team MENANGKAH CINTA.. 🥰 . #Repost @bersamaerra with @get_repost ・・・ Alhamdulilah dgn satu malam saja view dah bertambah 5.4k jom fmily #bersamaerra sapa blm tgk lagi.. cepat2 pegi ke Youtube Kesayangan @errafazira #errafaziravevo #Repost @mindorder with @get_repost ・・・ Malam ni guys! Jom semua tonton MV single terbaru primadona negara @errafazira ni di YouTube channel Erra Fazira VEVO. Link ada di IG story . Jom dengarkan single terbaru daripada bintang kesayangan kami @errafazira berjudul #MenangkahCinta ciptaan komposer Hafiz Hamidun & lirik oleh Iman Imran sekarang di semua platform digital. Enjoy guys! ❤️❤️❤️ . 📽: @neonpixelofficial . 👗 : @ameliahassanfd . #MindOrder #MindOrderManagement #ErraFazira #ErraFaziraxMindOrder #NewSingle

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Sumber: Youtube, Instagram Erra Fazira

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*