“Anak yang taat penuh kasih sayang..”, Ucapan Datin Noor Kartini Buat Neelofa Sentuh Hati Ramai

Doa dan restu seorang ibu ialah antara doa yang tiada hijabnya. Bahkan keberkatan hidup seorang anak juga terletak pada doa seorang ibu.

Begitu juga dengan usahawan dan juga ibu kepada hos terkenal, Neelofa yang sentiasa mendoakan kejayaan anak kesayangannya itu.

Bangga dan bersyukur dengan kemenangan Neelofa dalam meraih trofi di Influencer Awards Monaco, Noor Kartini telah titipkan satu ucapan yang khas buat anak gadisnya itu.

“MashaAllah Tahniah ❤️.. syukur Ya Rabb dengan karuniamu mashaAllah tiada kata yg dpt di ucapkan hanya mampu bersyukur pada yang Esa.. janji Allah sesiapa yg membahagiakan orang tuanya, yang menghormati dan menyayangi mereka maka ganjaran Allah tidak terbatas untuknya.. @neelofa anak yang sentiasa menjaga hati mamanya, menghormati dan membahagiakan saya setiap masa.. apa yg dilakukan selalu di katakannya love buat untuk mama.. masyaAllah inilah yg dikatakan sejuk perut ibu mengadung .. anak yang taat penuh kasih sayang ..”

“mama love you dan selalu bangga dengan love .. moga Allah qabulkan segala doa love, capaikan segala hajat love dan sempurnakan segala cita2 love.. selamat pulang ke malaysia love, moga Allah karunia barokah dan rahmah sepanjang perjalanan pulang dgn sehat dan bahagia juga di angkat darjat love setinggi tingginya.. Amiin Allahumma Amiin💎💎💎”, tulisnya dengan penuh kesyukuran.

 

 

View this post on Instagram

 

MashaAllah Tahniah ❤️.. syukur Ya Rabb dengan karuniamu mashaAllah tiada kata yg dpt di ucapkan hanya mampu bersyukur pada yang Esa.. janji Allah sesiapa yg membahagiakan orang tuanya, yang menghormati dan menyayangi mereka maka ganjaran Allah tidak terbatas untuknya.. @neelofa anak yang sentiasa menjaga hati mamanya, menghormati dan membahagiakan saya setiap masa.. apa yg dilakukan selalu di katakannya love buat untuk mama.. masyaAllah inilah yg dikatakan sejuk perut ibu mengadung .. anak yang taat penuh kasih sayang .. mama love you dan selalu bangga dengan love .. moga Allah qabulkan segala doa love, capaikan segala hajat love dan sempurnakan segala cita2 love.. selamat pulang ke malaysia love, moga Allah karunia barokah dan rahmah sepanjang perjalanan pulang dgn sehat dan bahagia juga di angkat darjat love setinggi tingginya.. Amiin Allahumma Amiin💎💎💎

A post shared by Noor Kartini Noor Mohamed (@noorkartini) on

Seperti yang diketahui ramai, pengasas Naelofar Hijab ini telah memenangi Influencer Awards 2019 Monaco. Antara pemenang lain ialah blogger fesyen dari Paris, Caroline Receveur dan jurumekap Kim Kardashian, Mario Dedivanovic.

Sumber: Instagram Noor Kartini

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*