Ika Nabella Tunggu Detik Untuk Bersalin, Tapi Risaukan Suami…”Dia Ni Lain Macam Sikit!”

Bila-bila masa sahaja pelakon Ika Nabella akan melahirkan cahaya mata yang pertama.

Akui gementar menunggu saat itu, namun apa yang membuat dirinya bimbang ialah memikirkan tentang suminya yang akan menunggunya di dewan bersalin nanti.

Ika Nabella berkongsi luahan tersebut di laman Instagram miliknya.

Labor is just around the corner orang melayu kata tunggu hari. Nervous of course!
Tapiiii I nervous dgn laki I. My birth companion. Mcm mana la dia akn comfort kan I nnt. Adakah dia akan usap2 5 saat, take a nap atau layan angga candra kt youtube? 🤣
Deni lain mcm sikit. Hampa tanya kt dia umbilical cord tu apa pun belum tentu dia tau. Silap haribulan dia tanya bahasa tamil ke tu Yang…? Satgi Doctor suruh dia potong dia tanya Doctor “kenapa saya?” Haruuuuuu! 🤪

Husband hampa buat apa dlm labor room? Cerita sattttttt”, tulisnya berseloroh. 

 

 

View this post on Instagram

 

Labor is just around the corner orang melayu kata tunggu hari. Nervous of course! Tapiiii I nervous dgn laki I. My birth companion. Mcm mana la dia akn comfort kan I nnt. Adakah dia akan usap2 5 saat, take a nap atau layan angga candra kt youtube? 🤣 Deni lain mcm sikit. Hampa tanya kt dia umbilical cord tu apa pun belum tentu dia tau. Silap haribulan dia tanya bahasa tamil ke tu Yang…? Satgi Doctor suruh dia potong dia tanya Doctor “kenapa saya?” Haruuuuuu! 🤪 Husband hampa buat apa dlm labor room? Cerita sattttttt

A post shared by I K A N A B E L L A (@ikanabella) on

Menjengah ke ruangan komen, peminat terhibur dengan perkongsian Ika dan berkongsi kisah masing-masing yang mencuit hati. 

Sumber: Instagram Ika Nabella

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*