Wawa Resah Berat Bayi Baru 1.4Kg Walaupun Kandungan Dah 7 Bulan, Ini Respon Peminat!

Dalam keterujaan menanti kehadiran cahaya mata yang ketiga, Wawa Zainal lahirkan rasa bimbang kerana berat kandungannya masih tidak meningkat walaupun usia kandungan sudah mencapai usi tujuh bulan lebih.

Pelakon jelita itu berkongsi rasa itu di laman Instagram miliknya.

“Ada tak tips nak tambah kan berat baby dlm perut tu🥴 7m+ baby baru 1.4kg😢 berat badan wawa naik je 11kg. Tapi baby kecik..Mommies ada experience mcm ni? Jom sembang2 hehe❤️”, tulisnya di entri tersebut.

 

 

View this post on Instagram

 

Ada tak tips nak tambah kan berat baby dlm perut tu🥴 7m+ baby baru 1.4kg😢 berat badan wawa naik je 11kg. Tapi baby kecik..Mommies ada experience mcm ni? Jom sembang2 hehe❤️

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Perkongsian Wawa telah mendapat banyak reaksi dari peminat yang turut berkongsi pengalaman masing-masing. 

Sumber: Instagram Wawa Zainal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*