2 Minggu Shaheizy Tak Pulang Jumpa Anak. Syatilla Gigih Buat Kejutan! “Penat Sangat Gamaknya Tu..”

Pelakon Syatilla Melvin mendedahkan bahawa suaminya, Shaheizy Sam sudah dua minggu tidak pulang ke rumah dan berjauhan dengan keluarga kerana tuntutan kerja di luar kawasan Kuala Lumpur.

Lantas, Syatilla membuat rancangan untuk memberikan kejutan kepada suaminya itu. Tambah-tambah lagi apabila anak-anak selalu bertanyakan perihal bapa mereka.

Akui bukan senang membawa dua orang anak menaiki pesawat, namun Syatilla tetap berusaha anak-anak dengan bapa mereka.

“Bukan senang nk handle 2org anak travel,dgn tertinggal flight laa apa la😭penat tuhan ja tau.aku usung anak2 aku sebb nk buat suprise dekat @shaheizy_sam yg dh dekat 2mggu xjumpak anak2 dia sebb shooting luar kL,xgamak nak pisahkan jauh2,so kita usung la depa bawak jumpa bapak…syeriv hari2 tanya wheres bapak, mana bapak😭thank u @nina_adlinaa teman aku n jatuhkan maruah aku🤪btw, SARAWAK APA BEST?😍kita kat sini!!!”, tulisnya.

 

 

View this post on Instagram

 

Bukan senang nk handle 2org anak travel,dgn tertinggal flight laa apa la😭penat tuhan ja tau.aku usung anak2 aku sebb nk buat suprise dekat @shaheizy_sam yg dh dekat 2mggu xjumpak anak2 dia sebb shooting luar kL,xgamak nak pisahkan jauh2,so kita usung la depa bawak jumpa bapak…syeriv hari2 tanya wheres bapak, mana bapak😭thank u @nina_adlinaa teman aku n jatuhkan maruah aku🤪btw, SARAWAK APA BEST?😍kita kat sini!!!

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

Perkongsian Syatilla itu telah mendapat banyak reaksi dari peminat yang terhibur dengan gambar tidurnya dan ada juga yang mencadangkan beberapa tempat yang menarik di bumi Kenyalang itu.

 

Sumber: Instagram Syatilla Melvin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*