“Tarik aku jika tak nampak aku di Syurga…”, Mila Jirin titip kata-kata buat Heliza Helmi

Persahabatan antara Mila Jirin dan Heliza Helmi sememangnya diketahui ramai. Dua wanita hebat ini saling menyokong satu sama lain dalam menjalinkan persahabatan.

Terbaru, Mila telah titipkan satu ucapan buat sahabat rapatnya itu. Menerusi kemas kini terbarunya di Instagram, Mila luahkan rasa kagumnya terhadap Heliza yang berjuang dalam misi kemanusiaan.

“Aku antara yang KAGUM melihat perjuangan beliau didalam misi kemanusiaan… Aku antara berjuta followers beliau yang sering mendoakan agar Allah jaga dan lindungi beliau sepanjang Misi… Rasa KAGUM lagi pada bidadari syurga ini, tatkala menerima kiriman doa semasa berada di tanah suci Makkah Awal tahun lalu, Masya Allah…. Heliza, mu cantik luar dan dalam…. Mu selalu whatsapp cakap “Tarik aku jika tak nampak aku di Syurga…” Ku pun nak cakap perkara yang sama “Tarik Aku jika tak nampak aku di syurga” ….. Persahabatan #lillahitaala 😘

Gambar diambil semasa sesi program bersama KEMAS NEGERI 9… Alhamdulillah, moga Allah sentiasa lindungi persahabatan kita.”, tulisnya di entri laman tersebut.

 

 

View this post on Instagram

 

Aku antara yang KAGUM melihat perjuangan beliau didalam misi kemanusiaan… Aku antara berjuta followers beliau yang sering mendoakan agar Allah jaga dan lindungi beliau sepanjang Misi… Rasa KAGUM lagi pada bidadari syurga ini, tatkala menerima kiriman doa semasa berada di tanah suci Makkah Awal tahun lalu, Masya Allah…. Heliza, mu cantik luar dan dalam…. Mu selalu whatsapp cakap “Tarik aku jika tak nampak aku di Syurga…” Ku pun nak cakap perkara yang sama “Tarik Aku jika tak nampak aku di syurga” ….. Persahabatan #lillahitaala 😘 – Gambar diambil semasa sesi program bersama KEMAS NEGERI 9… Alhamdulillah, moga Allah sentiasa lindungi persahabatan kita #Amin – Jom Tag BEST FRIEND Korang….

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin) on

Menerusi ruangan komen, pengikut dan peminat terharu melihat jalinan persahabatan yang ditunjuk oleh Mila dan Heliza. 

Sumber: Instagram Mila Jirin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*